Türkiye- Hindistan Arasında Uluslararası İş Birliği Projesi

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şebnem Karahançer’in yürütücüleri arasında yer aldığı ‘Bitüm ve Asfalt Karışımları için İklim Değişikliği Etkisine Dayalı Yaşlandırma Protokolünün Yapay Zeka ile Geliştirilmesi’ başlıklı proje TÜBİTAK 1071 Uluslararası İkili İşbirliği Destekleri kapsamında, 2506 – Hindistan Bilim ve Sanayi Kurumu (CSIR) ile İkili İş Birliği […]

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şebnem Karahançer’in yürütücüleri arasında yer aldığı ‘Bitüm ve Asfalt Karışımları için İklim Değişikliği Etkisine Dayalı Yaşlandırma Protokolünün Yapay Zeka ile Geliştirilmesi’ başlıklı proje TÜBİTAK 1071 Uluslararası İkili İşbirliği Destekleri kapsamında, 2506 – Hindistan Bilim ve Sanayi Kurumu (CSIR) ile İkili İş Birliği Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

‘Bitüm ve Asfalt Karışımları için İklim Değişikliği Etkisine Dayalı Yaşlandırma Protokolünün Yapay Zeka ile Geliştirilmesi’ başlıklı projenin ekibinde Yürütücü olarak ISUBÜ Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Şebnem KARAHANÇER, Prof. Dr. Serdal TERZİ (SDÜ) ve Gülay Malkoç (E-Mak Makine İnşaat Tic. ve San. A.Ş.) yer alırken projede araştırmacı olarak ISUBÜ Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Özlem TERZİ, Dr. Öğr. Üyesi Ekinhan ERİŞKİN (SDÜ) yer alıyor.

Hindistan tarafında ise Yürütücü olarak Dr. Abhishek Mittal (CSIR – Merkezi Yol Araştırma Enstitüsü) ve Rajasekhar Rongali (Coact Solutions Ltd.) araştırma ekibinde ise Dr. Siksha Swaroopa Kar (CSIR – Merkezi Yol Araştırma Enstitüsü), Dr. Sarfaraz Ahmed (CSIR – Merkezi Yol Araştırma Enstitüsü) yer aldı.

Exit mobile version