var galleryTemplate = 3;
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramda Et Parçalama: Isparta’da Ücretler Ne Kadar?

Isparta Kebapçı, Lokantacı, Pastacı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle et parçalama hizmetlerine ilişkin ücret tarifesini açıkladı.

Isparta Kebapçı, Lokantacı, Pastacı

Isparta Kebapçı, Lokantacı, Pastacı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle et parçalama hizmetlerine ilişkin ücret tarifesini açıkladı.

Yapılan duyuruya göre, küçükbaş hayvanların parçalama işlemi için 750 TL alınacak. Büyükbaş hayvanlar için ise kilogram başına 30 TL ücret belirlendi; bu ücrete kıyma çekme işlemi de dahil.

Kurbanlık etlerin sadece kıyma haline getirilmesi istenirse, bu işlem için kilogram başına 15 TL ücret talep edilecek. Sucuk yapımı hizmeti ise, bağırsak ve baharat dahil olmak üzere 140 TL olarak fiyatlandırıldı.

Odadan yapılan açıklamada, belirlenen ücretlerin bölge esnafı için adil bir kazanç sağlamayı amaçladığı ve Kurban Bayramı’nın huzur içinde geçirilmesine katkıda bulunmayı hedeflediği vurgulandı.